moneto.nl

Over Moneto

 

Wie is Moneto?

Moneto.nl is een in financiële producten gespecialiseerde vergelijkingssite van internetbedrijf Moneto B.V.

Onze missie

Financiële producten kun je tegenwoordig makkelijk online uitkiezen, je hoeft vaak niet meer naar de bank. Moneto.nl wil consumenten helpen met kiezen en aanvragen van een product.

Dat doen we door de essentiële informatie en gegevens van de belangrijkste producten zo duidelijk mogelijk weer te geven in reviews en heldere overzichten. Onze site is zo ingericht dat je binnen enkele minuten het bij jou passende product kunt vinden. Het is mogelijk om het product daarna direct aan te vragen bij de aanbieder.

De toekomst

Moneto.nl is nog lang niet klaar. We werken continu aan verbetering van de website en voegen doorlopend nieuwe producten toe. In de toekomst vind je hier ook bank- en spaarrekeningen, leningen, reisverzekeringen, hypotheken, beleggingsrekeningen, pensioenproducten en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt voor je persoonlijke geldzaken!

Suggesties of opmerkingen?

Suggesties voor verbetering of uitbreiding van de website horen we graag! Zie je een foutje of wil je je mening over de site kwijt? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Geen klantgegevens

Moneto.nl is een vergelijkingssite, geen bankbedrijf of financieel adviseur. Het heeft daarom geen zin om een wijziging in je persoonlijke gegevens aan ons door te geven. Je mag ons wel een vraag stellen over financiële producten in het algemeen en over de vergelijking.

Adverteren?

Moneto.nl biedt aanbieders in de financiële sector de kans om hun product te tonen aan een groot publiek. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales.

Adresgegevens

Moneto.nl staat als bedrijf bij de KvK geregistreerd onder de naam Moneto B.V.

Bedrijfsnaam: Moneto B.V.
Postadres: Spacelab 49, 3824 MR Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. 857668882B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 68970889
E-mail: Dirk.folkerts@moneto.nl